Silvercardstock i We R Memory Keepers embossingfoldrar

Maya isaksson design in papers chibitronics lawn fawn

Jag kanske är sist i världen att upptäcke We R Memory Keepers härliga embossingfoldrar. Jag har såklart sett allt fint folk har gjort med dem men inte själv testat innan. Jag hade silvercardstock i mina gömmor som jag gissade skulle bli snygg att embossa och jag hade helt rätt. Väldigt snyggt blev det. Och väldigt svårfotat. Jag använde ett par äldre set av Lawn Fawns stämplar och en die som också var från Lawn Fawn och jag färglade med Spectrum Noir markers.

Maya isaksson design in papers chibitronics lawn fawn detail

Som en liten överraskning lyser lampan när man trycker på strömknappen.

Material:
Spectrum Noir Generation 2 by Crafters Companion
Lawn Fawn Custom Craft Die – Small Cross Stitched Rectangle Stackables
Lawn Fawn Clear Stamps 4X6 – Milo´s ABCs
We R Memory Keepers Next Level Embossing Folders 6X6 2/Pkg – Wave
Lawn Fawn Clear Stamps 3X2 – Turn Me On
Crafters Companion Sheena Douglass White Stamping Card A4 – Pack of 60
Crafters Companion Neenah Classic Crest Card Pack
Bazzill Foil Cardstock 12X12 – Silver

maya

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.