Förvaring till Spectrum Noir

Hej

Idag tänkte jag visa er lite förvaring från Crafters Companion som passar utmärkt till Spectrum Noir pennor. Passar för både de svarta Markers, de nya Illustrator och till de vattenbaserade Aqua. Finns även en tillhörande väska i två olika storlekar. Den stora väskan är för 144 pennor och den lilla för 72. Jag har dock fått plats med alla mina 168 markers i väskan. Överst i väskan finns nämligen ett litet hyllplan som är till för diverse förvaring. Jag har valt att vika ner det, och på så sätt får jag plats med alla 168.

Här ser ni den stora väskan som har valt, eftersom Markers pennorna är 168 till antalet och Illustrator pennorna är 216 till antalet. Jag har de stapelbara brickorna med fack för 12 pennor i varje.

2017-01-081

Så här ser min väska med Markers ut .

2017-01-084

Så här ser brickorna ut, med plats för 12 pennor på varje. Dessa säljs i 6-pack

2017-01-083

Detta är min väska med de nya Illustrator pennorna, som ni ser så är den inte riktigt full än, då jag ännu inte köpt alla färgerna. Även här så ligger pennorna i de svarta brickorna.

2017-01-082

Mina Spectrum Aqua är ju inte så många till antalet, 48 st totalt, så dem har jag inte i nån väska i dagsläget, men de passar även de utmärkt där i. Dessa har jag dock valt att använda de genomskinliga brickorna till. Dessa säljs i 4-pack, så att det passar perfekt om man har allihop.

2017-01-086

Den genomskinliga brickan ser ut som nedan.

2017-01-087

Här ser ni en bild på båda väskorna och Aqua-pennorna i förgrunden.

2017-01-085

Det var allt för mig för denna gång. Väl mött igen.

Spectrum Noir Illustrator
Crafters Companion Spectrum Noir Storage Bag – Large
Crafters Companion Spectrum Aqua Pens
Crafters Companion Spectrum Aqua Marker Storage (4 pack clear trays)
Crafters Companion Spectrum Noir Universal Pen Trays – 6 Trays BLACK
Spectrum Noir Generation 2

veronica

1 svar på ”Förvaring till Spectrum Noir

  1. Hej!
    Jag har just funnit din trevligablogg!
    Jag har ingen som helst erfarenhet av Spectrum noir pennorna, jag har bara använt Promarkers och Copic tidigare. Är Spectrum noir något liknande? Och vad är skillnaden mellan markers och illustrator? Jag blev nyfiken på dem när jag kollade en video av Jennifer McGuire där hon visar sina favoritfärgläggningspennor,hon använder Copics men lägger till glitter med en penna som tydligen är en Spectrum noir glitter, det blir väldigt fint! Så jag började googla och fann din blogg.
    Väskorna med hållare för varje enskild penna är ju bara i sig en fröjd för ögat, var har du hittat dem och pennbrickorna? Var skaffar du dina pennor, kan man finna dem i Sverige?
    Nu ska jag kolla runt mer på din blogg och bli inspirerad!??

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.