Bokmalen – layout med Kaisercraft Party time

Jahapp, ibland blir det bara så. Jag råkades framkalla tre månader av foton till mitt project life album i fel storlek. Så jag har fått klippa ner alla foton för att de ska passa och göra det bästa av situationen. Till exempel låta ett stort foto få bli en layout istället. I och med att jag gör PL i storleken 9×12 inches (dvs något förminskat på bredden) så blir ett stort foto väldigt dominant på sidan. Därför håller jag det rätt enkelt i övrigt på layouten + att Kaisercrafts Party time-papper som jag använt är väldigt färggranna (vilket jag iofs gillar).

Bokmal_KCPartytimeLO_nj650w Bokmal_KCPartytimeLO_nj650wDetail1 Bokmal_KCPartytimeLO_nj650wDetail2

Material

Kaisercraft Paper Pad 6.5X6.5 40/Pkg – Party Time

Kaisercraft Wooden Shapes 50/Pkg – Party

Tonic Studios Nuvo Jewel Drops – Sea Breeze 646N

Tonic Studios Nuvo Crystal Drops Collection – Ebony Black

American Crafts Shimelle Starshine Thickers – Teal Glittered Foam

niina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.