Happy holidays från några glada Lawn Fawn-djur

maya-isaksson-design-in-papers-lawn-fawn-scene

Jag fortsätter med att bygga små scener med djur från olika stämpelset. Har du tänkt på att med ett enda set som har jultema så kan du konvertera alla andra dina söta djur så länge julsetet innehåller en tomteluva? Jag stämplade upp en bunt luvor och en samling djur från olika set och så tillbringade jag nån timma med att färglägga. Jag använde ColourBlend pennor från Spectrum Noir, enbart pennorna utan lösningsmedel. Det behövs bara lite tålamod, en lätt hand och många lager så blandas de fint ändå.

maya-isaksson-design-in-papers-lawn-fawn-scene-detail

Bakgrunden kom från ett väldigt gammalt papper som jag inte ens vet vilket märke det är för kantremsan var bortklippt. Troligtvis går det bra att hitta något annat mönsterpapper med snöflingor att bygga en bakgrund med. Jag stansade faktiskt ut snön med en Lawn Fawn die som har en fin kant men eftersom det är så mycket djur, snöbollar och presenter så syns den inte så det går precis lika bra att handklippa en snökulle.

Material:
Crafters Companion Spectrum Noir ColourBlend Pencils
Lawn Fawn Custom Craft Die – Stitched Rectangle Frames
Lawn Fawn Cutsom Craft Die – Stitched Hillside Borders
Lawn Fawn Clear Stamps 4X6 – Toboggan Together
Lawn Fawn Clear Stamps 4X6 – Baaah Humbug
Lawn Fawn Clear Stamps 3X2 – Winter Alpaca
Lawn Fawn Clear Stamps 3X2 – Stinkin Cute
Bazzill Foil Cardstock 12X12 – Gold

maya

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.