Blommor och guld med Tonic

Har du sett att Tonic nu också släppt layering stamps? Alltså stämplar som man stämplar på varandra i flera lager för att få en realistisk eller 3d-effekt. De är superfina och finns i flera varienter av blommor. Jag föll som en fura för de lite enklare, grafiska rosorna i setet Bunched boquet – Moderna buttonhole stamp set. Idag tänkte jag visa två julkort som jag gjort med inte så juliga färger. Istället har jag öst på med guld i många varianter, för julkort ska glimma, glittra och glänsa tycker jag.

bunchedboquet1_tonic_nj650w

Till det glänsande och glittriga har jag använt Nuvo-produkter. Det finns en mängd färger och varianter och alla är helt suveräna i kvalitén samt väldigt prisvärda. Jag har också stänkt Heidi Swepp color shine över korten.

bunchedboquet1_tonic_nj650wdetail bunchedboquet2_tonic_nj650w bunchedboquet2_tonic_nj650wdetail

Embossingpulvret från Nuvo är extremt fint så det blir bra detaljer även på mindre stämpelmotiv. Färgen är precis rätt klassiskt guld och heter också Classic Gold.
Crystal drops ger blanka, fina prickar och kan både liknas vid halvpärlor eller om man gör större och plattare duttar som enamel dots. Glitter drops ger samma effekt, men glittriga då. Här har jag använt färgerna Bright gold och den glittriga Golden sunset. Det gör ju inget heller att förpackningarna är så himla fina, blir som små smycken på pysselbordet 😀

nuvoproductsgold_nj650w

Material

Tonic Studios Bunched Bouquet Stamp Set – Modern Buttonhole 1362E

Tonic Studios Nuvo Embossing Powder 22ml – Classic Gold 600N

Tonic Studios Nuvo Crystal Drops Collection – Metallic Bright Gold – 653n

Tonic Studios Nuvo Glitter Drops – Golden Sunset 757N

niina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.