Sista kortet från vår duktiga GästDT Louise

Vår GästDT Louise Gustavsson har inspirerat oss under ett par veckor och vilken härlig inspiration. Det har nu blivit dags att visa det sista kortet:

2016-09-12-20-03-23

Jag stämplade med VersaFine och stansade ut hushållsassistenten, tog och stansade ut några röda detaljer också.Sedan satte jag en på 3 d kuddar och limmade fast den på pappret. Från pappret klippte jag ut en bit handduk som jag också satte på 3d kuddar. Jag lade lite glossy på träsleven, satte på några halvpärlor.Texten finns med i Keisercraft blocket.

Material:
Sheena Dies och stämplar – Home life, the perfekt mix
Kaisercraft 6,5×6,5 – Bon Appetit
stämpeldyna : VersaFine vintage sepia.
Glossy, glitterlim, halvpärlor var sådant som jag hade hemma.

louise

Vi tackar Louise för den här gången!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.