Loved This – layout med Crate paper (och Dear Lizzy)

Hej och glad måndag! Här kommer en till färgglad layout från mig med Crate papers Cool Kid serie. Den har dock fått en titel från Dear Lizzy som jag tycker var så stor och härlig.

Som vanligt har jag först grundat med gesso innan jag gått loss med färger och mister. Dock krullade sig pappret mer än vanligt så jag fick fota layouten ståendes. Därför ser det lite konstigt ut i hörnen. Allt för konsten! 😀 De svarta hjärtana har jag stansat ut i svart papper och sedan täckt med Nuvo Crystal drops i svart. Jag gjorde också flera “pärlor” av den på layouten. Superkul och lätt att använda och piffa upp det mesta med.

lovedthis_cpcoolkid_nj800w lovedthis_cpcoolkid_nj800wdetail

Material

Crate Paper Single-Sided Paper Pad 6X6 36/Pkg – Cool Kid

Crate Paper Stickers 6X12 – Cool Kid

American Crafts Dear Lizzy Thickers Word Stickers 5.5X11 – Saturday

Tonic Studios Nuvo Crystal Drops Collection – Ebony Black

niina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.