Lawn Fawn vinterscen

maya-isaksson-design-in-papers-lawn-fawn-christmas-sceneEn av de saker jag tycker är roligast med Lawn Fawns stämplar är att alla figurer är ungefär samma storlek så att seten går att kombinera med varandra. Här har jag använt två julset och ett halloweenset ihop för att skapa en scen. Hunden kommer från halloweensetet men med en mössa och en önskelista från ett äldre julset och en jul-fe och gren från ett av de nyaste julseten så funkar allt ihop.maya-isaksson-design-in-papers-lawn-fawn-christmas-scene-detail

Jag använde också en bakgrundsstämpel från Lawn Fawn och stämplade och embossade och så lade jag foil på och körde genom min Minc Mini. Tyvärr flöt pulvret ut när det värmdes igen så det blev mer blobbar i bakgrunden men jag lade till lite vattenfärger och lät det vara. Det glänser så fint och ger lite liv i bakgrunden, vi kan väl säga att de är fe-stoft som yr runt i luften eller något.

Jag har använt ett par dies till snön och ramen men jag handklippte figurerna då jag inte hade de matchande diesen. Jag lade till lite glitter med Nuovo glitter drops och Spectrum Noir Sparkle pens. Färgläggningen då? Jag har använt de sprillans nya Spectrum Noir Illustrator pennorna. De har penselspets i ena änden och an tunn spets i andra och är underbara att måla med! De är nya favoriterna hemma vid pysselbordet vill jag lova!

Material:
Crafters Companion Gemini Die-Cutting & Embossing Machine
Heidi Swapp Mini Minc 6 inch Foil Applicator
Lawn Fawn Custom Craft Die – Stitched Rectangle Frames
Spectrum Noir Illustrator Pens
Spectrum Noir Sparkle Pen – Clear Overlay
Lawn Fawn Clear Stamps 4X6 – Frosty Fairy Friends
Lawn Fawn Clear Stamps 4X6 – Happy Howloween
Lawn Fawn Clear Stamps 4X6 – Baaah Humbug
Lawn Fawn Clear Stamps 4X6 – Snowy Backdrops
Lawn Cuts Custom Craft Border Die – Puffy Cloud
Heidi Swapp Minc Reactive Foil 12.25X10 Roll – Silver
Tonic Studios Nuvo Glitter Drops – Ruby Slippers 752N
Tonic Studios Nuvo Glitter Drops – White Blizzard 758N
Crafters Companion Sheena Douglass White Stamping Card A4 – Pack of 60
Crafters Companion Watercolour Card Pack A4

maya

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.