Hello there – Diamond Press stämplar

maya-isaksson-design-in-papers-diamond-press-airplane

Ibland är de kort som ser enkla ut inte så snabba att göra som man tror. Detta tog mig rätt många timmar men jag hade riktigt roligt under tiden. Jag stämplade flygplan med vimplar bakom i ett mönster och sedan var det bara att färglägga. Jag använde Spectrum Noir markers, ColourBlend pencils och även lite Sparkle pens till detaljer. Jag gjorde lite detaljer med vit gelpenna och stansade ut panelen med en stitched rectangle die. Ibland är det enklaste bäst så jag bara monterade panelen på en kortbas med 3D-tape och så var kortet klart.

Material:
Crafters Companion Gemini Die-Cutting & Embossing Machine
Lawn Fawn Custom Craft Die – Large Stitched 4 Bar Rectangles
Spectrum Noir Generation 2 by Crafters Companion
Crafters Companion Spectrum Noir ColourBlend Pencils 
Spectrum Noir Sparkle Pens
Diamond Press Stamp and Die Set – Hello There

maya

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.