Aqua Marker kort

Hej. Förra veckan på Meet and Greet var jag på kurs som Debbie Fisher höll från Crafters Companion. Kortet vi skulle göra var en fjäril som stämplades med embossingdyna och sedan vitt embossingpulver. När det var gjort “målade” jag över drawing gum som täckte fjrilen. Valde tre färger som jag målade lite “huller om buller” på ett plastark, därefter sprejade jag med vatten över färgen. Sedan vände jag pappret med fjärilen mot färgen så att pappret sög upp färgen. Torkade färgen med embossingfönen. Gnuggade bort drawing gum med fingret. När det var borta kunde jag måla fjärilen.

p1020789

Det var spännande att se hur färgerna blev när jag gjorde ett par kort till. Använde mig av svart embossingpulver, det blev en helt annan effekt.

p1020782

På syrsorna använde jag mig av Sparkle Pens för att få litte glittrande skimmer på vingarna. Stänkte även över kortet med silver från Noir AquaTint Inks – Essentials. Ett snöre/band som dekoration.

p1020787

Material:
Crafters Companion Spectrum Aqua Pens 
Sheena Douglass Country Cottage Stamp – All a Flutter  
Crafters Companion Sheena Douglass A5 Rubber Stamp Set – Flying Colours  
Pebeo Drawing Gum 45ml
Spectrum Noir Sparkle Pens – Clear Overlay 
Crafters Companion Spectrum Noir AquaTint Inks – Essentials  
Crafters Companion White Taklon Round Brush Size 6
Crafters Companion Rock-a-Blocks – Pack of 4
Crafters Companion Stick and Spray Mounting Adhesive For fabric
Crafters companion permanent tape runner

britten

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.