GästDT Veronicas sista alster .:. Totte

Turen har kommit till att visa Veronicas sista alster här på DESIGN in PAPERS. Vi är så glada över att du Veronica velat gästa oss och bjuda på fantastisk inspiration.

Stort tack!

Mitt fjärde alster är en LO, men min underbara änglakatt Torsten, aka Totte.
Det här var min bästa vän och mitt livs kärlek, som jag tyvärr den 25 maj i år var tvungen att låta somna in, då han var oerhört sjuk och hade fruktansvärt ont. Jag ska göra ett album om bara honom, i storlek 8×8, där jag blandar LO, scrapuppslag och PL tänkte jag =)
sen får vi väl se hur det går, men jag har iaf en plan =)

DSC_0063 DSC_0068 DSC_0067 DSC_0065 DSC_0074
Detta är en LO i storlek 8×8 där jag har använd ett vitt cardstock som grund och sen har jag skurit ett Bo Bunny papper något mindre, rivit kanterna och sen monterat uppe på. Fotot är monterat på ett grått CS för att framhäva katten och sen har jag stansat ut Totte i svart foam och fäst som an överskrift.
Textremsorna kommer i från Lawn Fawn och där har jag först målat med Spectrum Noir Sparkle på ett Bazzil CS, som är självhäftande, vilket är väldigt lätt att arbeta med när texterna är så små och tunna som dessa, sen har jag stansat ut dem med diesen.
Blommorna är från början helt vita, som jag har sprayat med Heidi Swapp Color Shine i rosa och guld.

Materiallista:
BoBunny Collection Pack 12×12 – Believe
Bazzill Self Adhesive Foam Sheet 12X12 – Black
Bazzill Mono Adhesive Cardstock 12X12 – Bazzill White
Lawn Fawn Custom Craft Die – I Love You Border
Lawn Fawn Custom Craft Die – Thinking About You
Lawn Fawn Custom Craft Die – Coles ABCs
Spectrum Noir Sparkle Pens 3/Pkg
Mulberry Paper Wild Roses Flowers 30mm 50/Pkg – White
Heidi Swapp Color Shine Spritz 2 Ounces

veronica

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.