Crate Paper Cool Kid – Boys Will Be Boys

Hej allihopa! Alex här med en ny CP Cool Kid layout. Det här är nog min personliga favorit med den här kollektionen så här långt.

alex-gadji-boys-will-be-boys

Det har känts på sistone som om jag hade fastnat lite designmässigt, så jag försökte verkligen att tvinga mig själv att tänka lite annorlunda den här gången. Jag brukar oftast ha min bild hyfsat centrerat, så nu tvingade jag mig själv att ha den både ganska långt ner och ganska långt till vänster. Under den har jag en vikt 6×6 sida för att få upp fotot lite grand.

alex-gadji-boys-will-be-boys-closeup2

Jag vek ett till likadant 6×6 papper för att ha på andra sidan, fast uppe till höger för balansens skull.

alex-gadji-boys-will-be-boys-closeup1

Det är så himla lätt att fastna i vissa designmönster, men om man är medveten om det och bara tänker till lite innan man påbörjar sin layout, så kan man försöka att styra sig själv bort ifrån sina gamla vanor. Den här var riktigt kul att göra 🙂

Material:
Crate Paper Cool Kid – Ephemera
Crate Paper Cool Kid – Accent Stickers
Crate Paper Cool Kid – Puffy Thickers
Crate Paper Cool Kid – Chipboard Stickers
Crate Paper Cool Kid – Resin Stars
Crate Paper Cool Kid – 6×6 Paper Pad
Crate Paper Cool Kid – Adventure 12×12 Paper
Crate Paper Cool Kid – Fun Times 12×12 Paper
Heidi Swapp Color Shine – Black Velvet

Heidi Swapp Color Shine – Butter
Heidi Swapp Color Shine – Sweet Cherry
Heidi Swapp Color Shine – Teal

Tack för titten!

aleksandra

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.