Sista layouten från vår GästDTSofie Söderlund

Det har blivit dags att ta farväl från vår otroligt inspirerande GästDT Sofi Söderlund. Tusen tack för allt fint du skapat. Hoppas att vi får möjlighet att inspireras av dig igen i framtiden.

Här kommer så mitt sista inlägg som gäst-DT och jag kan förstå att ni börjar bli trötta på mitt tjat om Kaisercrafts kollektion Sea Breeze, men jag kunde inte hålla mig, den är ju så underbar, så här kommer ännu en layout med papper och dekorationer från denna makalösa kollektion.
Här har jag använt mig av den så kallade smooshing-tekniken som helt enkelt går ut på att spraya mist i en bit ihopknycklad plast som man sen smooshar mot pappret. När jag var nöjd med färgen på mitt cardstock vecklade jag ut plasten och sprayade med vatten för att kunna använda upp resterna av misten som fick rinna ner över mitt cardstock. En hög med papper i lager på lager som jag älskar och sen ösa på med dekorationer. Både die cuts och stickers matchar så snyggt, men trädekorationerna valde jag att måla med svart penna för att även de skulle matcha resten.

IMG_0978

 

Material:
Bazzill Cardstock 12″x12″ – White
Kaisercraft Paper Pad 6.5×6.5 – Sea Breeze
Kaisercraft Collectables Cardstock Die-Cuts – Sea Breeze
Studio Calico Laser-Cut Wood Veneer Shapes – Triangles & Diamonds
Simple Stories Stickers – Life in Color
Övrigt: Gesso. Ink. Spray,
Så, det var allt för mig. Det har varit så väldigt roligt att få gästa här på Design in Papers och jag hoppas att ni har blivit lika inspirerade som jag. På återseende!

sofi

1 svar på ”Sista layouten från vår GästDTSofie Söderlund

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.