SimpSimple Stories Sunshine & Happiness: Bullet Journal

Jag älskar att planera och har flera olika planners. Jag håller på ett tag och kommer ofta av mig och det slutar med att jag skriver på lösa lappar som läggs här och där eller sätts upp på kylskåpet. Mina döttrar började med något som heter Bullet Journal och jag blev helt såld på detta. Skaffade mig en rosa skrivbok och startade själv. Nu har jag min planner och mina listor på ett och samma ställe. Livet har fått ordning och reda och jag har fått plannerfrid! 😉

32_16

32_16_1

32_16_2

32_16_3

Material:
Bazzill cardstock – vit slät
Simple Stories Paper Pad 6X6 24/Pkg – Sunshine & Happiness
Simple Stories Stickers 4X6 Sheets 8/Pkg – Sunshine & Happiness
Simple Stories Sunshine & Happiness Cardstock Stickers 12X12 – Expressions
Simple Stories Enamel Dots 60/Pkg – Sunshine & Happiness
American Crafts Amy Tan Better Together Thickers Stickers 5.5X11 2/Pkg – Words

Tack för titten!
marie

1 svar på ”SimpSimple Stories Sunshine & Happiness: Bullet Journal

  1. Hänger inte riktigt med i den här häftiga planner världen men känner mig vääääldigt träffad med det du säger om lösa lappar överallt… Vad ÄR en buller planner egentligen? Jag förstår iallafall att jag tokgillar din layout om din planner 🙂 <3
    Tack fina Marie!! Kram Anna 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.