Pink Paislee Fancy Free: Project Life

Jag har inte skapat till mitt Project Life album på ett år pga av olika anledningar. Men nu är jag igång igen och det är så roligt. Tänkte att jag skulle ställa mindre krav på mig själv och skapa enkelt med fina material som finns. Att använda PL till det som det var tänkt från början.

Till de här sidorna har jag använt mig av ett pappar, några dekorationer, penna och daturmstämpel. Lätt, snabbt och snyggt!

Material:
Pink Paislee Fancy Free Double-Sided Cardstock 12X12 – 01
Pink Paislee Wood Veneer Shapes 12/Pkg – Fancy Free
Pink Paislee Ephemera Die-Cuts 50/Pkg – Fancy Free
Pink Paislee Puffy Stickers 34/Pkg – Fancy Free

Tack för titten!

marie

2 svar på ”Pink Paislee Fancy Free: Project Life

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.