Crate Paper Cool Kid – Young and Brave

Hej allihopa! Idag tänkte jag göra nåt som vi i vanliga fall inte gör, nämligen blogga en kollektion som inte riktigt har kommit in till DESIGN in PAPERS än (men oroa er inte, den är på väg!). Jag kunde helt enkelt inte hålla mig, så underbar är den! Här kommer den – Cool Kid från Crate Paper! Eeeeek!

Alex Gadji - Young and brave

Ok, handen på hjärtat, jag är inte helt förtjust i idéen att ha en “Cool Kid” kollektion som riktar sig till killar (det är väldigt många dekorationer som innehåller ordet “boy”) och en “Cute Girl” som riktar sig till tjejer. Jag kommer att försöka att använda den här fantastiska serien till båda mina barn, men just idag råkade det faktiskt bli en en bild på min son. Jag har längtat efter att scrappa den här. Stort format blev det också 🙂

Alex Gadji - Young and brave closeup3

Jag har alltid älskat Crates chipboard. Dessa är inget undantag. Jag gillar kontrasten mellan chipboard och de glansiga puffiga stickers.

Alex Gadji - Young and brave closeup1

Alex Gadji - Young and brave closeup2

Det var ett tag sedan jag hade så här kul med en ny kollektion ♥

Material:
Crate Paper Cool Kid – Ephemera
Crate Paper Cool Kid – Small Embellishments
Crate Paper Cool Kid – 6×12 Accent Stickers
Crate Paper Cool Kid – Silver Resin Stars
Crate Paper Cool Kid – 12×12 Chipboard Stickers
Crate Paper Cool Kid – Puffy Thickers
Crate Paper Cool Kid – Handsome 12×12 Paper
Crate Paper Cool Kid – Run & Jump 12×12 Paper

Tack för titten!

aleksandra

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.