Simple Stories Sunshine & Happiness – Hello

Hallå där! Gissa vad? Jag (Alex) har ytterliggare en Sunshine & Happiness layout att dela med er! Surprise, surprise! Den kollektionen är så glad och lättscrappad att layouterna mer eller mindre gör sig själva 🙂

Alex Gadji - Hello

Jag klippte ut en del av det färgglada High Five pappret och fäste det på vit cardstock. Till en början ville jag ha hela pappret som bakgrund, men det kändes lite för starkt t.o.m för mig. Så här fick jag lite ren yta där jag kunde leka med min bild och dekorationer.

Alex Gadji - Hello closeup1Alex Gadji - Hello closeup2

Material:
Simple Stories Sunshine & Happiness – Chipboard Stickers
Simple Stories Sunshine & Happiness – Cardstock Stickers Fundamentals
Simple Stories Sunshine & Happiness – Vertical Journaling Cards
Simple Stories Sunshine & Happiness – Journaling Cards
Simple Stories Sunshine & Happiness – High Five 12×12 Paper
Vit Bazzill Cardstock

Tack för titten!

aleksandra

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.