Jaktlycka – Simple stores basic wood och Kaisercraft Boho Dreams

Här är ett foto som jag nog aldrig tänkt mig som motiv förut. Katten som bär en död sork i munne *urk* Men det är en fräck bild på en fräck katt och jag ville göra något annorlunda så den fick det bli. Som bakgrund har jag ett av Simple stores härliga trämönstrade papper. De funkar verkligen till allt. Sen har jag använt Kaisercrafts Boho dreams block i 6,5 x 6,5 inch papper. Lite större än vanligt alltså och proppat med ark och även dekorationer i form av diecuts. Lite stänk av Heidi Swapps color shine gold såklart också.

Jaktlycka_SSbasicwood_KCBohochic_NJ800w

Jag tyckte det var jättekul att använda citatet “She believed she could so she did” på ett foto på katten som har lyckats fånga en sork. Hon ser ut som en liten panter där hon triumferat smyger fram. Synd om sorken dock…

Jaktlycka_SSbasicwood_KCBohochic_NJ800wDetail

Material

Kaisercraft Paper Pad 6.5X6.5 40/Pkg – Boho Dreams

Simple Stories Basics Double-Sided Paper Pack 12X12 8/Pkg – Wood & Notebook

Crate Paper Thickers Alpha Stickers – Hello Love

Heidi Swapp Color Shine Spritz 2 Ounces – Gold Lame’

niina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.