Gäst DT Sofi .:. layout Today

Här kommer ytterligare ett alster från vår duktiga GästDT Sofi. Låt er inspireras:

Jag älskar blommiga papper! Vem gör inte det? Gärna ju storblommigare ju bättre, men oftast använder jag ett vitt cardstock som bas och sen en hög med papper lager på lager och då syns ju inte dessa vackra blommor. Så ibland tar jag och använder ett av dessa blommiga papper som bakgrund, vilket gör att layouten inte får den vanliga Sofi-stilen, men det funkar det med 🙂
För att blommorna inte ska ta över helt och att resten inte ska synas mot den blommiga bakgrunden har jag strykit ut vit gesso på ett område och sedan sprayat med mist i en matchande färg när gesson torkat. Även i detta alster har jag använt Kaisercrafts serie Sea Breeze i både papper och dekorationer, men genom att man lägger till två extra papper med en annan färg i så får kollektionen en helt annan känsla över sig. Eftersom det händer så mycket i bakgrundspappret så behövs inte så mycket dekorationer, några diecuts och lite stickers räcker långt.

IMG_0979

 

Material:
Heidi Swapp Color Shine – Coral
Crate Paper Wonder Double-Sided Cardstock 12×12 – Wild Spirit
Crate Paper Wonder Double-Sided Cardstock 12×12 – Splendid
Kaisercraft Paper Pad 6.5×6.5 – Sea Breeze
Kaisercraft Collectables Cardstock Die-Cuts – Sea Breeze
Simple Stories Stickers – Life in Color
Övrigt: Gesso, Ink, Stämplar,
sofi

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.