Drömfångare – stämplar och dies från Kaisercraft

Idag visar jag ett par kort jag gjort med underbara stämplar och dies från Kaisercraft. Setet heter Dream big och innehåller en drömfångare med tillbehör så man kan bygga sin egen. Hur kul som helst och det känns som att möjligheterna är oändliga. Jag har experimenterat med att använda fun foam för att få lite höjd på drömfångaren, som jag stansat ut i olika papper. Själva nätet i drömfångaren har jag stämplat och embossat på vellum.

Dreamcatcher_Kaisercraft_NJ800w

På första kortet använde jag glittrigt embossignpulver och fäste vellumet mellan cirkeln och fun foam så att den är upphöjd från pappret. Själva cirkeln stansade jag ur metallpapper. Fjädrarna är först stämplade på bakgrunden och sen gjorde jag dem även på vellum med vit embossing och fäste ovanpå så det blev en skuggeffekt.

Dreamcatcher_Kaisercraft_NJ800wDetail FollowYourDreams_KCDreamcatcher_NJ800w

Här embossde jag nätet i vitt. I övrigt har jag jobbat mer med kontrasterna, med svarta fjädrar och texten embossat i vitt på svart papper. En remsa av bronsfärgat metallicpapper fick också vara med för att “lyfta” texten något.

FollowYourDreams_KCDreamcatcher_NJ800wVers2

Material

Kaisercraft Kaisercraft Dies & Stamps – Dream Big

Simple Stories Basics Double-Sided Paper Pad 6X6 24/Pkg – Wood & Notebook

Crafters Companion Printable Vellum Paper

Bazzill Foil Cardstock 12X12 – Rose Gold

niina

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.