Trämönstrade papper från Simple stories och Kaisercraft

Det är ingen hemlighet att de bästa papper jag vet är sådana med trämönster. Lyckan var ju gjord när Simple Stories nya basic papper Wood and notebook kom till Sverige! Åtta mönstrade papper i olika träådringar och färger. Så himla fina och perfekt bas för allt möjligt annat. Det har kliat i fingrarna på mig att göra layouter med mixed media så det får det bli för hela slanten nu. Simple stories pappren får bli grund, och så kombinerar jag med allt möjligt annat. På dagens layout är det Kaisercrafts nya serier Boho dreams och Sea Breeze. De två funkar fin-fint ihop då de blågröna tonerna binder dem samman. Och i bägge kollektionerna finns trämönster också med.

Jag började med att smeta ut gesso på ett vitt cardstock som bakgrund. Gesso lägger jag på så pappret tål lite mer väta från färger och mists. Heidi Swapps färger Salmon och Seafoam visade sig vara perfekta matchningar till papprena.

MEnYOU_SSbasicwood_KCBohoDreams_NJ800w MEnYOU_SSbasicwood_KCBohoDreams_NJ800wDetail

Kaisercratfs mindre block med papper är lite annorlunda. Dels är de 6 och 1/2 inch istället för vanliga 6 inch (ca 15 cm) stora. Sen innehåller de förutom två papper av varje mönster i serien även några sidor med diecuts. Och vissa av papprena har lack eller foil på sig. Resten av dekorationerna har jag gjort själv med hjälp av dies och stämplar.

Material

Simple Stories Basics Double-Sided Paper Pack 12X12 8/Pkg – Wood & Notebook

Kaisercraft Paper Pad 6.5X6.5 40/Pkg – Boho Dreams

Kaisercraft Sea Breeze Double-Sided Cardstock 12X12 – Whirlpool

Kaisercraft Kaisercraft Dies & Stamps – Dream Big

Lawn Fawn Custom Craft Die – Stitched Circle Tags

Heidi Swapp Color Shine Spritz 59ml – Salmon och Seafoam

niina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.