Live your dreams – Kaisercraft

maya isaksson design in papers kaisercraft boho

Jag har en helt fantastisk moster som är lite som en mix av andra mamma, syrra och bästa kompis. Jag har hängt med henne på många tidningsredaktioner som hon jobbat på under min uppväxt och hon fixade även jobb åt mig på en när jag pluggade på höskolan. Till midsommar valde hon att gå i pension och hon har sett framemot detta och även jag, som nu kanske får lite fler besök av henne. Jag gjorde såklart ett kort åt henne för att fira att hon nu är fri att följa sina drömmar vart de nu må leda henne.

IMG_1147

Jag kunde inte motstå nya stämplar och dies från Kaisercraft i form av läckra fjädrar. Min moster älskar starka färger till och med mer än vad jag gör så jag ville ge henne något färgglatt. Jag embossade fjädrarna och färgade in dem i knalliga färger med distresser för ovanlighetens skull. Men på bakgrunden sprätte jag lite Spectrum Sparkle pen i färgen Clear overlay så att det skimrar snyggt. Jag stansade ut ett härligt puffigt Lawn Fawn moln med guldkant (som tillvaron också bör ha när man är pensionär) och även en guldig ram för att göra kortet lite extra fint.

Material:
Lawn Fawn Custom Craft Die – Stitched Rectangle Frames
Kaisercraft Dies & Stamps – Feathers
Lawn Fawn Custom Craft Die – Simple Puffy Cloud Frames
Bazzill Foil Cardstock 12X12 – Gold

maya

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.