Lawn Fawns sjöjungfrur i gyllene hav

Maya Isaksson Lawn Fawn mermaid card

Det har kommit så sjukt många nya fina stämpel- och die set i senaste släppet från Lawn Fawn. Allt är sånt där som jag bara vill ha direkt jag ser det. Det blev rätt mycket som flyttade hem till mig från det släppet och sjöjungfrurna var bland det. Jag fäglade dem med Spectrum Noir alkoholmarkers och Spectrum Sparkle pens för att de skulle glittra lite. Bakgrunden målade jag med Spectrum Noir AquaTints, den guldfärgen är väldigt tjock och täckande.

Maya Isaksson Lawn Fawn mermaids

Här på detaljbilden syns det lite hur mycket kortet glittrar och blänker. Fiskarna är målade med AquaTints i silver som kommer i samma set som den guldiga. Där finns även svart och vitt, ett livsnödvändigt set om du frågar mig 😉

Material:
Spectrum Noir Generation 2, by Crafters Companion
Crafters Companion Spectrum Noir AquaTint Inks – Essentials
Spectrum Noir Sparkle Pens 3/Pkg – Clear Overlay
Lawn Fawn Clear Stamps 4X6 – Mermaid For You
Crafters Companion Watercolour Card Pack
Crafters companion permanent tape runner

maya

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.