Lawn Fawn – Believe in yourself

maya isaksson lawn fawn believe

Lawn Fawns små mini-set med stämplar är så roliga, när jag inte vet riktigt vad jag vill skapa så bläddrar jag ofta bland dem och hittar glömda guldkorn. De försvinner lite bland de stora seten så nu har jag börjat förvara dem för sig så jag kommer ihåg att använda dem.

Denna söta kanin med horn (Jackalope heter denna mytologiska varelse om någon undrar) fick bli ännu mer otrolig genom att jag målade den rosa med Spectrum Noir AquaMarkers och gav den lila skuggor med Spectrum Noir pennor. Sen lade jag till lite glitter på hornen och nosen med en Spectrum Sparkle Pen. Istället för att skära ut en korsstygnsram med dies embossade jag den så att det blev en ram runt motivet. Ett roligt sätt att få mer från sina dies.

Material:
Lawn Fawn Custom Craft Die – Small Cross Stitched Rectangle Stackables
Crafters Companion Spectrum Aqua Pens
Crafters Companion Spectrum Noir Pencils
Spectrum Noir Sparkle Pens 3/Pkg – Clear Overlay
Crafters Companion Sheena Douglass White Stamping Card A4 – Pack of 60
Lawn Fawn Clear Stamps 3X2 – Believe In Yourself

maya

1 svar på ”Lawn Fawn – Believe in yourself

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.