Kaisercraft och Simple stories layout med havet som inspiration

Jag gillar att scrappa “efter säsong”. Det vill säga, under sommaren vill jag scrappa sommarfoton och vice versa. Så just nu är det förra sommarens foton jag går igenom och väljer ut det jag gillar mest till scraplayouter. Det här fotot på äldsta sonen valde jag för de härliga färgerna i vattnet och stenarna. Jag ville göra en layout med havstema, men utan att det blev för uppenbart (blått, vitt, dekorationer med krabbor, ankare och sådant) utan en med mer varma färger. Trämönstret i pappret från Simple stories tycker jag påminner lite om drivved så det passade bra som bas. Den grundade jag först med vit gesso. Ur fotot plockade jag upp några av färgerna till min mixed media bakgrund.  Texterna är från Kaisercrafts Boho Dreams och Sea Breeze-papper. Lite enkel dekororation i form av wood veneer och sen fick den vara så. I och med att det händer så mycket på bakgrundspappret så ville jag inte ha för mycket dekorationer uppe på.

TakeTime_SSbasicwood_KCBohoDreams_NJ800w TakeTime_SSbasicwood_KCBohoDreams_NJ800wDetail1 TakeTime_SSbasicwood_KCBohoDreams_NJ800wDetail2

Jag valde också att inte lägga till någon titel då bägge citaten på dekorationerna var nog med text. Jag är väldigt förtjust i stilen på Kaisercrafts texter (som de har både på dekorationer och stämplar). Det är en väldigt snygg kalligrafi-stil, sådär som jag önskar jag kunde skriva själv. Får väl börja öva i sommar kanske 🙂

Material

Simple Stories Basics Double-Sided Paper Pack 12X12 8/Pkg – Wood & Notebook

Kaisercraft Paper Pad 6.5X6.5 40/Pkg – Boho Dreams

Kaisercraft Sea Breeze Double-Sided Cardstock 12X12 – Whirlpool

Heidi Swapp Color Shine Spritz 59ml – Gold

niina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.