Have hope – layout med Kaisercraft och Simple stories

Idag visar jag en superenkel layout. Men ibland känns det bara rätt att hålla det enkelt. Det mörka bakgrundspapret från Simple Stories basic wood-serien passar så bra till dekorationerna från Kaisercrafts Sea Breeze i olika nyanser av turkost. Tanken var att jag skulle fortsätta dekorera med mister och stickers men jag hejdade mig. Tyckte den blev så lugn och skön såhär. Fotot är också en riktig favorit så jag ville låta det komma fram ordentligt.

Nalle_SSbasicwood_KCSeaBreeze_NJ800w Nalle_SSbasicwood_KCSeaBreeze_NJ800wDetail

Material

Simple Stories Basics Double-Sided Paper Pack 12X12 8/Pkg – Wood & Notebook

Kaisercraft Paper Pad 6.5X6.5 40/Pkg – Boho Dreams

Kaisercraft Collectables Cardstock Die-Cuts – Sea Breeze

niina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.