AC Amy Tan Better Together – You are my favorite

Nu i juni har jag jobbat med papper och dekorationer från serien American Crafts Amy Tan Better Together. Papper och dekorationer som gjort mig glad och passat mina foton perfekt. Här har jag scrappat om min man och mig. Det är inte ofta vi hamnar på samma foto, eftersom jag alltid är den som står bakom kameran. En enkel layout där jag använt mig av flera av de fina dekorationerna som stickers och die-cuts. Lätt, roligt och snyggt! 😉

Material:
Bazzill Cardstock 12X12, 25/Pkg – Mono White
American Crafts Amy Tan Paper Pad 6X6 36/Pkg – Better Together
American Crafts Amy Tan Better Together Sticker Book 8 Pages
American Crafts Amy Tan Better Together Acetate & Cardstock Ephemera
American Crafts Amy Tan Better Together Transparent Stickers
American Crafts Amy Tan Better Together Thickers Stickers – Words
Ink & Mist

marie

1 svar på ”AC Amy Tan Better Together – You are my favorite

  1. Åååhhh!!! Marie? Fiiiina Ni❤️ Och du brillierar som alltid, Ja dom pappren är så läckra, har några av dom och die cutsen också . Dom har jag haft svårt att använda men nu fick jag härliga uppslag! Tack Marie för härlig inspiration!! Kram Anna ❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.