Ännu flera hus av Stampendous

design in papers stampendous maya isaksson 2

Detta är sista husalstret lovar jag. Åtminstone på två veckor. Sen kan jag inte lova något mer för det är så långt jag är klar och det kliar redan i fingrarna att få använda dem igen. Dagens kort blev till som så att jag hade ett ark papper som jag tagit upp lite överbliven mist med från ett tidigare projekt. Jag stämplade husen på det och klippte ut dem. Jag ritade detaljer med en vit penna och så stämplade jag en bakgrund med ett set från Kaisercraft och en text på vellum med ett alfabetsset från Lawn Fawn. Husen fäste jag med 3d-kuddar så att de sticker upp lite från bakgrunden. Det är kul att kunna använda rester till något ibland, ofta räcker jag mig efter det som redan ligger framme i den där högen med halvfärdiga eller övergivna projekt för att se om något passar till det jag håller på med. Bra-att-ha-högen kallar jag den. Tills den växer sig för stor och jag måste rensa, då är den är-i-vägen-högen.

Nästa vecka blir det inga hus som sagt. Då blir det något helt annat. Omväxling förnöjer även om de där husen skriker efter mig fortfarande efter flera alster.

Material:
Stampendous N*studio Stamp & Stencil Set – Urban Scribble
Kaisercraft Clear Stamps 6.25X4 – #Me
Lawn Fawn Clear Stamps 4X6 – Milo´s ABCs
Crafters Companion Printable Vellum Paper
Stampendous Detail Embossing Powder 15gr – Silver Opaque
Stampendous Detail Embossing Powder – White

maya

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.