Pink Paislee C’est La Vie – Fun

Hej allihopa! Alex här. Idag tänkte jag visa min allra första C’est La Vie layout. I fall ni inte redan visste det, så är jag en stooooor Pink Paislee fan. Jag är alltid lite extra glad när jag för första gången får leka med en av deras kollektioner. C’est La Vie är inget undantag.

Alex Gadji - Fun

Så fort jag såg pappret med alla siffror, var jag tvungen att klippa ut dem. Jag visste att jag ville utgå ifrån nummer “4” och göra en layout om mitt favorit sällskap. Det spelar ingen roll vad vi fyra gör, vi har alltid super kul.

Alex Gadji - Fun closeup1Alex Gadji - Fun closeup2 Alex Gadji - Fun closeup3 Alex Gadji - Fun closeup4

Min första reaktion när jag såg C’est La Vie var hur elegant den var. Men ändå blev det en ganska så lekfull layout av den. Man kan verkligen aldrig veta var en kollektion kommer att ta en…

Material:
Pink Paislee C’est La Vie – Ephemera
Pink Paislee C’est La Vie – Washi Stickers
Pink Paislee C’est La Vie – Cork Hearts Stickers
Pink Paislee C’est La Vie – Puffy Stickers
Pink Paislee C’est La Vie – 2 x Patterned Paper Number 7
Heidi Swapp Color Shine – Black Velvet
American Crafts Sticky Thumb – Adhesive Foam Dots

Tusen tack för titten!

aleksandra

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.