Mycket text men ingen titel – Shimelles Starshine layout

Det är väldigt många textsnuttar i Shimelles starshine-kollektion. Jag tycker det är kul för det livar upp ett alster och det är kul att kombinera ihop dem. Sen ska texterna passa med det man gör, på något vis i alla fall tycker jag. Fast det är ju en smaksak 🙂 Här öste jag på med flera stickers och bitar som jag klippte från pappret Orion. Det blev så många att det kändes överflödigt att skriva någon titel, med till exempel Thickers. Istället fick de små bokstäverna i stickerspaketet bli en slags överskrift över texten och resten blev alltså både dekoration och titel.

Together_ACShimelleStarshine_NJ800w Together_ACShimelleStarshine_NJ800wDetail

Jag gillar kontrasten mellan det transparanta klistermärket som liksom smälter in i bakgrunden och textremsorna som jag klippte som flaggor och fäste med distanskuddar. Jag avslutade med några små shipboard-dekorationer och Color shine-silverstänk på kanterna.

Material

American Crafts Shimelle Starshine DS Cardstock 12X12 – Apollo

American Crafts Shimelle Starshine DS Cardstock 12X12 – Juno

American Crafts Shimelle Starshine DS Cardstock 12X12 – Viking

American Crafts Shimelle Starshine DS Cardstock 12X12 – Orion

American Crafts Shimelle Starshine Stickers – Accents & Phrases

American Crafts Shimelle Starshine Chipboard Stickers 3/Sheets

Heidi Swapp Color Shine Spritz 2 Ounces – Tinsel

Nästa vecka gör jag mitt sista inlägg med American Crafts Shimelles Starshine och då visar jag vad jag gjort med restpapper och chipboards!

niina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.