Feminina kort av Shimelles Starshine med resetema

Idag tänker jag visa några kort som jag gjort med överblivna bitar mönsterpapper och stickers samt dekorationer från American Crafts Shimelles starshine. Jag har ju gjort ett antal layouter och haft jätteroligt. I kollektionen finns det dock flera stickers och dekos som har något slags resetema. Texter och motiv, som baggage eller baggegelappar som är väldigt fina men som jag inte haft någon anledning att använda på mina layouter. Dessutom finns det även en hel del rosa och blommigt som jag inte heller använt så mycket. Då kom jag på att slå två flugor i en smäll och göra fina, feminina kort till mina väninnor som jag snart ska ut och resa med! Så himla roligt, att få gå loss på lite sånt efter mina layouter med mina gossar. Inte för att jag räds blommor och rosa på dem men det blir inte riktigt att jag kör på det så mycket.

Det blev fem kort allt som allt och jag gjorde alla samtidigt. Fördelen med det är att då fick jag dem matchade och att jag kunde testa lite vilken dekoration som passade på vilket kort. På alla kort har jag dessutom använt ett litet kakpapper som gemensam nämnare.

TheWorld_ACShimelleStarshine_NJ800wEtt urklippt kort från arket Odyssey och ett av de större chipboarddekorationerna fick pryda första kortet.

LetsGo_ACShimelleStarshine_NJ800w På nästa gjorde jag en etikett från ett av kortet från arket Odyssey samt en utklippt etikett från Orion. Och visst är chipboarden med kängan söt?  Horizons_ACShimelleStarshine_NJ800w Det tredje kortet har jag dekorerat med de genomskinliga klistermärkena som ingår i kollektionen. Det stora med jordgloben har jag dock först fäst på ett vitt tjockt papper och sen monterat med distanskuddar.

Brilliant_ACShimelleStarshine_NJ800w Här samlade jag sådant som gick i turkost och grönt, bland annat flera etiketter från arket Odyssey. Några chipboardsstickers och det var klart!

Adventure_ACShimelleStarshine_NJ800w Det sista kortet blev fyllt av utklippta etiketter. Jag har kantat alla urklipp med marinblå stämpeldyna för att snygga till vita kanter och knyta ihop dem lite mer. Dekorationerna är dels chipboard och dels genomskinlig stickers fäst på vitt papper.

Jag blir fortfarande så glad åt färgerna och mönstren i Starshine. Hoppas att jag har inspirerat dig att kolla in den här kollektionen. Det är definitivt en av mina favoriter genom tiderna.

Material
American Crafts Shimelle Starshine Chipboard Stickers 3/Sheets

American Crafts Shimelle Starshine Stickers – Accents & Phrases

American Crafts Shimelle Starshine DS Cardstock 12X12 – Orion, Odyssey, Viking, Astro samt Juno

Och verktyg jag använt är oumbärliga

Tonic Studios Super Trimmer

American Crafts Sticky Thumb Adhesive Foam Tabs 272/Pkg

niina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.