Be you tiful

design in papers be youtiful

Här är ett kort som blev till lite av sig självt. Jag satt och övade att måla med vattenfärger och det gick trögt och inget blev riktigt som jag ville. Så tittade jag på distressfärgerna och funderade på en ny färgkombo som jag inte testat innan så jag färgade in ett hörn av vattenfärgspappret och tyckte det blev fint. Skar ut en bit av pappret och gjorde ett litet kort av det. Stämpeln är ur ett set från Kaiserkraft som jag förälskat mig i och ränderna och prickarna är stansade med en die från Lawn Fawn. Enkelt men fint tycker jag. Resten av pappret åkte i papperskorgen, men så är det ju ibland.

Material:
Lawn Fawn Custom Craft Die – Stitched Borders
Kaisercraft Clear Stamps 6.25X4 – #Me
Crafters Companion Watercolour Card Pack
Stampendous Detail Embossing Powder – White
Crafters companion permanent tape runner

maya

1 svar på ”Be you tiful

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.