Maskeringsvätska och Aqua Tints

maya isaksson design in papers maskat grattis

Dagens kort är lite galet, jag hade lite maskeringsvätska som jag ville testa så jag lekte lite men tror nog att barnen kan ge detta kort till en kompis som fyller år eller så. Jag hade fått hem lite maskeringsvätska som man använder till vattenfärger. Den lägger sig som ett gummiartat skyddande lager och så kan du färglägga för glatta livet runt om. När du är klar så gnuggar du bort vätskan med fingret och det är vitt under.

Jag textade grattis för hand och målade maskeringsvätska ovanpå och lät torka. Sedan tejpade jag fast pappret på min glasskärmatta och sprayade vatten på. Därefter droppade jag tre färger av AquaTint på med pipetterna som följer med i paketet och så torkade jag med fönen och repeterade. Sist skvätte jag rent vatten och torkade bort för att få lite ljusa fläckar. Jag använde även guldfärgen i Essentials setet på två sätt. Jag droppade den outspädd med en pensel och målade små hjärtan här och där. Sedan satte jag lite i en mini mister och spädde ut med vatten och sprayade genom en stencil, du kanske anar ränder i nederkanten, det är det mönster som stencilen bildade. Jag avslutade med att dekorera med lite paljetter och kortet var färdigt.

Material
Crafters Companion Spectrum Noir AquaTint Inks – Pretty Pastels
Crafters Companion Spectrum Noir AquaTint Inks – Essentials
Lawn Fawn Custom Craft Die – Stitched Borders
Crafters Companion Watercolour Card Pack

maya

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.