FabScraps C84 Vintage Elegance .:. Days gone by

Jag fortsätter att skapa med FabScraps C84 Vintage Elegance. Den här gången har jag tonat layouten mot aprilost och gult istället för rosa, allt för att matcha fotot. Jag klippte ut en ros och fjärilarna från ett av de mönstrade papperna. Fjärilarna tonade jag gula med distress ink. Även Doilyn har fått lite färg. Ram och tudel är i chipboard som jag har silver-embossat.

Web_DIP_IMG_2080

Web_DIP_ Web_DIP_IMG_2086 Web_DIP_IMG_2089

 

Material:
FabScraps Vintage Elegance C84 002, 003, 004, Chipboard DC84 002
Silver-embossingpulver
Rhine stones, silverberlock, distress ink, 3Dfoam, doily.
petra

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.