Layout med egengjorda dekorationer – Dear Lizzys Documentary

Den här gången gav jag mig själv en utmaning. Jag gillar verkligen embossingpulver, tycker det blir jätteläckert. Men jag använder det sällan ändå, och verkligen inte ofta på layouter. Så nu satte jag mig att skapa och utmaningen var att embossa. Turligt nog så saknade jag också passande dekorationer till det här fotot på äldsta sonen när han “körde” farfars bilar på Liseberg för första gången. Amy Tans härliga stämplar kom då väl till pass, hon har alltid en sån blandning av generiska och användbara bilder och texter. Jag valde embossingpulver som matchade papprena från Dear Lizzys Documentary. När jag ändå hade allt framme så gjorde jag en hög så att jag sedan kunde välja det som passade.

FarfarsBilar_DLDocumentary_NJ800w

Trämönstrade papper är nog det finaste jag vet, det kan jag aldrig motstå. Sen har jag länge velat göra något med pappret med &-tecken (ampersand) för jag tycker färgerna är så härliga i det. Det röda matchar det röda i bilden och jag la till rött glitterpapper och rött embossingpulver för att förstärka det.

FarfarsBilar_DLDocumentary_NJ800wDetail

Dessa bokstavsthickers från Amy Tan är absoluta favoriter. De är så puffiga och gulliga och färgen är perfekt turkos.

Material

American Crafts Dear Lizzy Paper Pad 12X12 48/Pkg – Documentary

American Crafts Thickers Stickers 5.5X11 2/Pkg – Memento Alpha/Green Puffy

niina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.