Glitter och bäbis – Crate paper Wonder

Jag trodde jag var klar med Crate Papers Wonder-kollektion men icke. Plötsligt dök jag ner i lådan med äldre, framkallade men inte scrappade foton och hittade den härliga bilden på min äldste bara var drygt ett halvår gammal. Snart 9 år sedan! Vad tiden går.

Så jag kunde inte låta bli alla fina dekorationer från kitet, även om bakgrundspappret fick bli ett från Dear Lizzys Documentary. Wonder har en del svarta accenter så jag visste att svart-vitt skulle funka till bakgrunden. Sen gick jag bananas på glittret i titeln. Det är wood veneer ord från början. Jag målade dem först men det funkade inte. Så jag målade dem vita igen och det blev inte heller bra. Sen försökte jag måla dem i samma mörkt grön-blå som finns på några av Wonders papper men fick jag inte till. Därför, när ingen annan råd finns – ös på med glitter (som någon klok pysslare sa någon gång kanske)! Det blev möjligen lite överdrivet men det är så mycket färg i fotot så det kan “bära” det maffiga, glittriga.

HelloLove_CPWonder_NJ800w

På närbilden ser du hur jag har lagt dekorationerna i lager. En del är utklippta från mönsterpapprena och resten är från dekorationspaketet. Jag brukar lägga ut och flytta runt tills jag är nöjd. Då tar jag ett foto med mobilen så att när jag plockar bort dem för att lägga på lim eller tejp så har facit på hur jag ska placera dem igen.

Under alla dekorationerna har jag en remsa av ett mörkt mönstrat papper. Det sticker egentligen bara ut på sidorna men är ett bra knep för att “ankra” dekorationer. På engelska kallas det “grounding” och är en vanlig term när man jobbar med design. Annars kan det lätt kännas som att allt bara håller på att trilla neråt, det behövs liksom något som lurar ögat.

HelloLove_CPWonder_NJ800wDetail

Material

American Crafts Dear Lizzy Paper Pad 12X12 48/Pkg – Documentary

Crate Paper Cardstock Die-Cuts 7/Pkg Phrases – Wonder

Crate Paper Cardstock Die-Cuts 59/Pkg Ephemera – Wonder

Crate Paper Paper Pad 6X6 36/Pkg – Wonder

niina

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.