Heidi Swapp Memory Planner: Dags att planera

Nytt år och 366 nya möjligheter att planera och göra bra saker för sig själv och andra.
Jag fick underbara Heidi Swapp memory planner för 2016. Vit med guldprickar.

planner

Jag har också en filofax i A5 storlek som jag älskar och jag tänker använda främst. Så jag tog det underbara innehållet i Heidi Swapp memory planner och stoppade i min Filofax. Fick skapa några extra hål bara. Den fina pärmen med guldiga prickar på kommer jag spara till att förvara minnen i.

front
Första sidan består av en genomskinligsida och sedan en framsida för januari.

startsida
Varje månad börjas med en liten plastficka för foton eller annat samt en framsida där det bl a finns To-do-lista. Här kommer jag skriva allt viktigt jag måste komma ihåg och bocka av allt eftersom. Det betyder att jag lätt kan kika vad jag har att göra.

startsida2

monthinaglance
Sedan kommer en överblick över månaden. Dessa är onumrerade, vilket är toppen för då kan du starta ditt år när du en vill och fortsätta även om året går över i nytt. Här kommer jag skriva alla viktiga möten mm som jag måste komma ihåg.

monthinaglance2

monthinaglance2
Här har jag själv numrerat med genomskinliga nummerstickers från Heidi Swapp. Dessa räcker för hela kalendern.

week_2

week
Sedan börjar veckorna. Dessa är också onumrerade, så dessa kan också användas när som utan att för den delen behöva kastas bort om man har mindre att göra en vecka. Jag har valt att använda dessa sidor som dokumentation över vår vardag, så att jag lätt kan kika på dessa när jag sedan skapar mitt Project Life. Ett litet mini PL helt enkelt! 🙂

todaymarkering
Jag har också skapat en tab som markerar veckan jag är i. Klippte till en genomskinlig divider från Becky Higgins Project Life, satte ordet Today på (thickers från Dear Lizzy) och dekorerade med små guldstjärnor från Pink Paislee. Nu är det lätt för mig att hitta dit jag är.

Material:
Heidi Swapp Large Memory Planner – Gold Foil Dots
Heidi Swapp Memory Planner Stickers 6/Sheets – Clear Date
Heidi Swapp Hello Beautiful Glitter Reinforcements 50/Pkg
Heidi Swapp Hello Beautiful Washi Booklet – Shapes
Heidi Swapp Hello Beautiful Foil Stickers – Labels W/Gold
Pink Paislee Sticker Booklet 3 Sheets – Memorandum
Pink Paislee Washi Tape Booklet 3 Sheets – Memorandum
Pink Paislee Gold Phrases Puffy Stickers – Memorandum
Pink Paislee Washi Tape Booklet 3 Sheets – Cedar Lane
American Crafts Dear Lizzy Thickers Phrase Stickers 5.5×11 – Documentary
American Crafts Thickers Stickers 5.5X11 2/Pkg – Memento Alpha/Green Puffy
Project Life Scrapbook Dividers & Label Stickers 15/Pkg

Jag älskar mitt nya system och jag älskar Heidi Swapps underbara sidor. Livet blev helt plötsligt väldigt enkelt att komma ihåg! Jag är redo för 2016.

marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.