Cedar Lane påskort

Maya Isaksson Design in Papers Cedar Lane

Jag hittade en papperspåse i gömmorna som jag tyckte kunde vara rolig att använda till ett kort, jag vek den på mitten och använde en av Lawn Fawns border dies som bara gör ett mönster istället för att skära igenom. Just denna med små kors gillar jag lite extra. En kakservett hade jag också i gömmorna, jag tipsar om en die från Tonic Studios som skär ut liknande i materiallistan. Sedan använde jag dekorationer från Pink Paislees Cedar Lane-kollektion, perfekt även för alla hjärtans dag. Jag använde samma border die till tagen och så stansade jag ut en vit cirkel med en die från Lawn Fawn.

Material:
Tonic Studios Intrica Die – Butterfly Circle Doily – Item 581e
Lawn Fawn Custom Craft Die – Small Stitched Circle Stackables
Lawn Fawn Custom Craft Die – Stitched Borders
Pink Paislee Puffy Stickers – Cedar Lane
Pink Paislee Ephemera Glittered Acetate & Cardstock Die-Cuts 76/Pkg – Cedar Lane

maya

1 svar på ”Cedar Lane påskort

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.