I like you <3

Design in papers maya isaksson lawnfawn bird

Jag har en kompis som heter Christin och hon broderade en hel bakgrund till en layout för inte så länge sen. Jag blev inspirerad och mindes att min mamma brukade få broderade julkort av en vän varje år. Så jag tog och letade rätt på ett korsstygnsmönster på ett hjärta på nätet och broderade i guldtråd. Men innan jag gjorde det målade jag ett hjärta på frihand på vattenfärgspapper som bakgrund. Jag målade hjärtat med rent vatten först och såg till att det var vått över hela insidan av hjärtat och så duttade jag färg med en pensel. Jag använde både mina Spectrum Aquas och de nya Sparkle pen som Spectrum Noir släppte innan jul. De är vattenbaserade och de färgade är så pigmentrika att de fungerar jättebra att måla med som vanliga vattenbaserade markers, fast de skimrar så fint. Det enda man inte får göra med dem är att doppa penselspetsen direkt i vatten, då kan du skada pennan. Måla på en bit plast/akrylblock/palett och plocka upp med pensel eller måla direkt på motivet och dra ut med fuktig pensel istället, precis som med vanliga markers.

Design in papers maya isaksson lawnfawn bird detalj

Glasögonen och näbben på fågeln fick ett lager clear Sparkle pen och kolla så mycket härligt glitter det blir.

Ha nu ett härligt nyår och ett riktigt gott nytt år! Vi ses igen 2016, helt galet vad tiden går fort när man har roligt!

Material:
Lawn Fawn Custom Craft Die – Small Stitched Square Stackables
Crafters Companion Spectrum Aqua Pens
Spectrum Noir Sparkle Pens 3/Pkg – Clear Overlay
Spectrum Noir Sparkle Pens 3/Pkg – Winter Warmers
Lawn Fawn Clear Stamps 4X6 – Science Of Love
Lawn Fawn Clear Stamps 3X2 – Wheelie Like You
Crafters Companion Watercolour Card Pack
Crafters Companion Neenah Desert Storm – A4 Kraft Colouring Card

maya

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.