Utforska vårt kvarter – en enkel layout med Wonder

Får man bli kär i sina egna layouter? Jag är nog det i denna, den blev precis som jag föreställde mig. I Crate Papers Wonder-kollektion finns ett papper med rader av hus. Lite svåranvänt tyckte jag först, men sen såg jag flera exempel där folk klippt ut husen i långa rader och tyckte det var så himla fint. Där föddes idén till den här LOn. Jag klippte dock ut husen ur 6×6-pappret och istället för rader så fick det bli små “kvarter” för att hålla mina fyra foton. Hela layouten är i 9×12 inch-format.

Utforska_CPWonder_NJ800w

Bakom varje foto har jag först målat med Gelatos och smetat ut med våtservett. En ny teknik jag provade som ger ett fint, mjukt och dimmigt resultat. Jag ville efterlikna himmel. Sen har jag dekorerat med fler Wonder-papper och puffy-stickers.

 

UtforskaDetail_CPWonder_NJ800w

Material

Crate Paper Paper Pad 6X6 36/Pkg – Wonder

Crate Paper Puffy Stickers – Wonder

American Crafts Thickers Stickers 5.5X11 2/Pkg – Memento Alpha/Green Puffy

Pink Paislee Word Jumble Stickers – Cedar Lane

och stänk av

Heidi Swapp Color Shine Spritz 59ml – Tea och Gold

Tack för att jag får dela mina alster och inspiration med dig!

niina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.