Testar Tonerpennan från Minc

design in papers maya isaksson toner pen

När jag hörde att det skulle komma en tonerpenna till Minc att använde med foil blev jag jättenyfiken på hur den skulle funka. Foil reagerar med toner som används i laserutskrifter och kopiatorer, när det värms och pressas mot foilen så fastnar det blanka på tonern och det blir jättesnyggt. Pennan innehåller samma typ av toner. Med pennan kan du handskriva eller fylla i mönster på pappret innan du kör det genom din Minc-maskin. Jag upplevde att du får lägga på ett generöst lager av pennan och lägga på foilen direkt för bästa resultat. Fäster det dåligt så testa höj värmen lite, det krävdes lite mer än på vanliga utskrifter märkte jag. På detta kort har jag ritat en ram på bakgrundspappret och det blev lite kul. Det är ju bara fantasin som sätter gränser på hur du kan använda pennan. Jag kommer att leka mer med pennan, det var en rolig pryl.

Material:
Heidi Swapp Minc/Mini Minc Foil Applicator
Lawn Fawn Custom Craft Die – Small Stitched Square Stackables
Heidi Swapp Minc Toner Ink Pen
Heidi Swapp Minc Reactive Foil 6X5 Roll – Silver
Lawn Fawn Clear Stamps 4X6 – Toboggan Together
Spectrum Noir Generation 2 by Crafters Companion
American Crafts Paper Pad 6X6 36/Pkg – Good Tidings
Crafters Companion Neenah Classic Crest Card Pack
We R Memory Keepers Crop-A-Dile Corner Chomper Tool

maya

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.