Stramt och stilrent med Lawn Fawn-stämplar

Idag visar jag ett par väldigt enkla kort tänkta för nyårsfirande. Jag ville skapa något sobert och stiligt, för det är inte vad jag brukar, och leka med Lawn Fawns stämpelset Let’s Bokeh. Det består av massor av cirklar i olika storlekar som man kan kombinera ihop till sitt eget bokeh-mönster till exempel. Eller vad som helst, cirklar är alltid användbart. Det ingår också texter som främst är väl tänkt för nyårsfirande men helt klart går att använda till allt möjligt annat firande. På det ena av mina kort skrev jag happy new year men det andra går att använda till lite vad som helst för tillställning.

CheersBlue_LawnFawn_NJ800w

Marinblått och silver på det första kortet. Jag la också glitter på de blå cirklarna i efterhand för de blev lite ojämt stämplade. Det jämnade ut dem mer. Jag embossade kortstommen med silverembossing innan jag monterade kortet. En stram rosett och några genomskinliga paljetter fick bli enkel dekoration.

CheersBV_LawnFawn_NJ800w

Fotot är inte svart-vitt men kortet är det. Plus silver då. Ett utstansat svart hjärta och svarta paljetter samt en rufsig rosett i silvertråd som dekoration.

Material

Lawn Fawn Clear Stamps 4X6 – Lets Bokeh

(matchande dies som jag inte använt här men som är bra att ha:)
Lawn Fawn Custom Craft Die – Lets Bokeh

niina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.