Modig – en layout med Crate paper wonder

Nu har jag gjort många alster med Crate papers Wonder. Den är jättefin och ger mig massor av inspiration fortfarande. Idag visar jag en layout med min favoritteknik att klippa ut bokstäver till titeln för hand.

Jag börjar med att med blyerts rita bokstaven på baksidan av pappret. Här måste man komma ihåg att den ska vara spegelvänd…det händer ofta att jag glömmer det dock 🙂 Sen klipper jag ut och justerar formen eftersom. Jag ser till att bokstäverna blir ungefär lika höga och samma bredd, men det gör man som man vill. “Hålen” i D:et och g:et skär jag ut med skalpell. Efteråt ritar jag svarta linjer på framsidan för att de ska bli lite tydligare.

Modig_CPwonder_NJ800w ModigDetail_CPwonder_NJ800w

Material

Tonic Studios Tim Holtz Non Stick Micro-Serrated Multicutter

Crate Paper Cardstock Die-Cuts 59/Pkg Ephemera – Wonder

Crate Paper Paper Pad 6X6 36/Pkg – Wonder

Crate Paper Glitter Stickers 4/Pkg Shapes – Wonder

och som bakgrund, mitt favoritcardstock i vitt
Bazzill Cardstock 12X12, 25/Pkg – FOURZ Avalanche

niina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.