I juliga färger med Stampendous

Jag tillhör kategorin som inte skapar julkort året runt då jag tycker det är übertråkigt. Man måste vara i stämning för att skapa julkort och det är därför dömt att misslyckas exempelvis mitt i sommaren enligt min mening. (Men jag är avundsjuk på de som kan förstås 😉 ).
Nu är det i alla fall hög tid att börja med julkorten och idag har jag gjort ett i de traditionella julfärgerna rött och grönt. Har använt mig av en, av alla underbara, House Mouse-stämplar från Stampendous. Papperen är från Lawn Fawn och textstämpeln kommer från ett stämpelset från Sheena Douglass.

stampendous_lawnfawn_P1160266

Material:
Stampendous House Mouse Chin up
Crafters Companion Sheena Douglass Deck the Halls
Lawn Fawn Petite Paper Pack 6×6 – Lets Bokeh In The Snow

På återseende!

lena

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.