Bokmärken

design in papers tags maya isaksson

Jag ska åka och hälsa på min boktok till moster och när jag gör det har jag alltid med alla bokmärken jag gjort sedan sist jag var där. Nu har jag inte gjort några bokmärken på ett bra tag så jag fick sätta ihop några speciellt för henne. När man gör a6 kort och använder 6×6-block blir det en lagom stor remsa över när man skurit till en bakgrund och jag hittade några sådana som blev perfekta. Jag använde mig av Lawn Fawn-stämplar och dies och färglade med Spectrum Aqua-pennor. Det var riktigt roliga små projekt och blev fina också. Hoppas moster håller med om det!

Material:
Crafters Companion Spectrum Aqua Pens 
We R Memory Keepers Crop A Dile Eyelet & Snap Punch
Lawn Fawn Clear Stamps 4X6 – Booyah
Lawn Fawn Cutsom Craft Die – Stitched Hillside Borders
Lawn Fawn Custom Craft Die – Scripty For You
Lawn Fawn Custom Craft Die 5/Pkg – Hearts
Lawn Fawn Clear Stamps 3X2 – Winter Alpaca
Heidi Swapp Paper Pack 5X7 12/Pkg Foil & Glitter – Oh What Fun
American Crafts Paper Pad 6X6 36/Pkg – Good Tidings
Crate Paper Paper Pad 6X6 36/Pkg – Maggie Holmes Shine
We R Memory Keepers Eyelets Wide 40/Pkg – Cool Metal
We R Memory Keepers Eyelets Wide 40/Pkg – Warm Metal
Crafters Companion Watercolour Card Pack

maya

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.