Sushidags – Lawn Fawn

Medan jag väntar på att de fina nya Lawn Fawn-produkterna ska dimpa ned här hemma så leker jag lite med de gamla godingarna tillsammans med Spectrum Noir Markers. Det är nämligen så att jag har fått den stora äran att bli en del i Spectrum Noirs designteam så nu kommer det att bli massor av Spectrum Noir framöver då jag får lära mig massa nytt och blir inspirerad av mina nya team-kompisar. Jag hoppas att jag kan förmedla lite till dig också!Maya Isaksson Lawn Fawn sushi

I vilket fall som helst, tillbaka till dagens alster som är ett kort som jag lekte fram. Jag har gjort bakgrunden med eBrushen som är en airbrush som är liten och smidig så att den alltid kan stå framme och du kan använda med dina Spectrum Noir markers. Jag började med att spraya en turkos bakgrund som blev lite ljusare upptill och när jag var nöjd med den så lade jag på en vanlig kakservett jag hade i gömmorna. Jag tejpade fast kanterna så att den inte skulle blåsa bort och så sprayade jag svart ovanpå så att den fungerade som en stencil. Visst blev det snyggt?

Jag färglade de glada sushibitarna och embossade en text och kortet var färdigt. Det är alltid lika roligt att experimentera med bakgrunder tycker jag

Material:
Craftwell ebrush Kit
Lawn Fawn Custom Craft Die – Small Stitched Rectangle
Spectrum Noir Generation2 by Crafters Companion
Lawn Fawn Clear Stamps 4X6 – Let´s Roll
Crafters Companion Neenah Classic Crest Card Pack

maya

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.