Skolavslutning 2015 med Wildflower från We R Memory Keepers

Jag fortsätter att skapa med Paige Evans – stil eftersom jag älskar det. Perfekt att använda Geometric Shapes Cut file från Pretty Crafty stuff. Denna gången har jag gjort en stor form och det var inte alls så pilligt att få till mosaiken av mönstrade papper. Jag valde papper från serien Wildflower – min favoritserie just nu. De flesta dekorationerna kommer också från Wildflower men några pilar och stjärnor kommer från Crate Paper.
I keep creating in Paige Evans style because I love it. It is perfect to use Geometric shapes Cut file from Pretty Crafty stuff. This time I made the shape larger and it was much easier to make the pattern paper mosaic. I chose papers from the Wildflower collection – my favorit collection right now. Most of the decorations also come from the Wildflower collection but a few arrows and stars are from Crate Paper.
web_IMG_1723 web_IMG_1726 web_IMG_1728 web_IMG_1729 web_IMG_1730 web_IMG_1731 web_IMG_1733
Material:
We R Memory Keepers Wildflower – 12×12 paper pad
We R Memory Keepers Wildflower – 6×6 paper pad
We R Memory Keepers Wildflower – Ephemera
We R Memory Keepers Wildflower – Stickers Alpha, Words & Icons
We R Memory Keepers Wildflower – Alpha Thickers
Crate Paper Puffy Stickers – Journey, Icons
Bazzill Basics – White and red cardstock
Pretty Crafty Stuff Cut file – Geometric shapes

petra

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.