Layout i grönt och gult

Jag höll på att sortera bland mina foton för att komma ikapp med Project Life-albumet för i år då jag återupptäckte dessa foton från i våras. Mobilbilder som jag tog när vi väntade på bussen och hållplatsen var vid ett hav av fröande maskrosor. Den gröna färgen är så ljuvlig, och inspirerade mig till en riktigt färggrann bakgrund.

Maskrosbarn_NJ600w

Jag har använt “plastfolie”-tekniken då jag sprayat olika mister på en bit plast. Sen sprayar jag lite vatten på beroende på vilken intensitet jag vill ha på färgen. Sist trycker jag ut färgen på bakgrunden med hjälp av plasten. Jag gör flera lager, vissa vått-i-vått och vissa gånger torkar jag emellan med värmefönen. Det blev ett litet hopplock av dekorationer från olika serier, men som jag tyckte passade ihop. Färgen guld håller ihop det hela.

Material

Heidi Swapp Color Shine Spritz 2 Ounces – Gold Lame’

Heidi Swapp Color Shine Spritz 2 Ounces – Citron

Project Life Rub-Ons 1Sheet/Pkg – Gold Foil

American Crafts Amy Tan Sticker Book 7 Pages – Rise & Shine

blandade dekorationer från Crate paper och Amy Tan

niina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.