En layout med Wonder och favorit color shine kombinationen just nu

Jag skapar vidare med Crate papers kollektion wonder. Just nu vill jag bara göra layouter med vitt cardstock som bas så de mönstrade papper jag använder kommer alla från det lilla häftet med 6 x 6 inch-papper. Idag har jag lagt till lite kraftpapper dock. När jag först la till den remsan till vänster kändes det rätt så platt och jag funderade på att stämpla på pappret. Men sen såg jag Lawn fawns stiched borders-dies på skrivbordet och jag tycker det blev superbra. Jag körde en av dem lite hipp som happ i rader och det blev genast mer intressant på ett enkelt sätt.

Bakgrunden har jag först grundat med gesso och sedan använt Color shine och vatten för att skapa en mjuk akvarellkänsla. Färgerna är “Salmon” och “Tea” och jag är alldeles kär i den kombon just nu. 70-tal är ju väldigt inne i mode och inredning, och krasst så är det en orange och en brun färg. Vet att några säkert ryser åt den kombon … men de här färgerna är underbara, jag lovar! Salmon kan vara starkt rosa-orange men också mer korallfärgad om man använder mindre färg/mer vatten. Tea är en varm brun och skimret i färgen gör att den går åt kopparhållet.

BeHappynBrave_CPWonder_NJ800w

Salmon matchar den röd-orange i Wonderkollektionen mycket bra och jag har hållit layouten enkel för att det inte skulle bli för intensivt iom att fotot är så pass ljust och mjukt.

BeHappynBrave_CPWonder_NJ800wDetalj

Jag ville ha några till duttar av den rödorangefärgen så jag klippte helt enkelt ut  blommor från ett av papprena. Sen spred jag ut dem över layouten på högersidan för att bryta uppt det raka och linjära på vänstersidan.

Material

Crate Paper Cardstock Die-Cuts 7/Pkg Phrases – Wonder

Crate Paper Cardstock Die-Cuts 59/Pkg Ephemera – Wonder

Crate Paper Paper Pad 6X6 36/Pkg – Wonder

Crate Paper Puffy Stickers – Wonder

Heidi Swapp Color Shine Spritz 59ml – Tea

Heidi Swapp Color Shine Spritz 59ml – Salmon

Hoppas jag inspirerat till att våga använda lite härliga, retro färgkombinationer. Bu eller bä för 70-talstrenden – vad tycker du?

niina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.