Missing you – Lawn Fawn

Lawn fawn flower card maya isakssonJag har sett flera kort med runda fönster och dammade av några gamla cirkeldies för att göra detta kort inspirerad av de jag sett. Blommorna är från Lawn Fawn och jag färglade dem med Spectrum noir markers och förstärkte skuggningen med Spectrum Noir Pencils. Bakgrunderna färgade jag in med stämpeldynor och jag lade vellum för fönstren för att tona ned färgerna lite. Jag stämplade en hälsning med Milo’s ABC. Jag hade planer på att ha vissa blommor bakom vellumen och vissa framför men jag tyckte det blev så mjukt och fint med vellumen framför så jag lät det vara så här.

Material:
Tonic Studios Intrica Punch – Layering Dies – Circles
Lawn Fawn Custom Craft Die – Small Stitched Rectangle
Crafters Companion Spectrum Noir Pencils
Spectrum Noir Generation 2, 6 Pen Set by Crafters Companion
Lawn Fawn Clear Stamps 4X6 – Flutter By
Lawn Fawn Custom Craft Die – Flutter By
Lawn Fawn Clear Stamps 4X6 – Milo´s ABCs
Crafters Companion Neenah Classic Crest Card Pack
Crafters Companion Printable Vellum Paper

maya

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.